Evaluari imobiliare pentru institutiile financiare

Appraisal & Valuation a realizat pe parcursul anului 2010 rapoarte de evaluare a proprietatilor imobiliare pentru clienti corporativi ai bancilor RBS Romania (The Royal Bank of Scotland) si ATE Bank pentru garantarea imprumuturilor.

Rapoartele de evaluare sunt realizate in coformitate cu Standardele Internationale de Evaluare, adoptate local de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania.

Evaluarea este opinia cu caracter oficial elaborata in baza unui contract cu clientul pe care se pot baza partile identificate si pentru care evaluatorul isi asuma raspunderea. Evaluarea presupune cercetarea selectiva a pietelor relevante, asamblarea datelor concludente, folosirea metodelor analitice corespunzatoare, cat si aplicarea cunostintelor, experientei si rationamentelor profesionale in scopul gasirii celei mai potrivite solutii la o problema de evaluare. Evaluatorul pune la dispozitia clientului o opinie asupra valorii unei proprietati imobliare, opinie care reflecta toate realitatile pertinente de pe piata.