IMMORENT ROMANIA

Appraisal&Valuation a semnat contractul de colaborare cu IMMORENT ROMANIA privind evaluarea activelor imobilizate.

IMMORENT este expertul în finanțare si dezvoltare imobiliara al Erste Group Bank AG. De la înființarea sa din 1970, IMMORENT a finanțat peste 4.500 de proiecte pentru companii şi autoritati publice si a realizat numeroase proiecte imobiliare interesante. Suntem prezenti in Romania din anul 2004 si in prezent oferim pietei locale intreaga gama de produse si servicii a Grupului.

1. Experienta in finantare

Pionier al pietei de leasing austriece, IMMORENT finanteaza astazi cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale atat in Austria cat si in Europa Centrala si de Sud-Est. Finantam prin solutii de leasing achizitia de echipamente catre companii si suntem un partener pentru autoritatile publice in proiecte de finantare a infrastructurii si cladirilor publice.

2. Totul despre imobiliar

IMMORENT ofera un spectru foarte divers de servicii pentru proiecte imobiliare: de la leasing si finantare structurata, dezvoltare de proiecte si servicii de constructii, pana la gestionarea si comercializarea proprietatilor imobiliare. Experienta noastra de aproape 40 de ani in sectorul imobiliar reprezinta un avantaj aditional pentru clientii nostri. Cu IMMORENT beneficiați de competențe excepționale şi vă alăturați celor peste 18.000 de clienți satisfăcuți din 13 țări din Europa Centrală şi de Est, unde am obținut deja succese remarcabile.

 

3. Clienti

– companii comerciale, industriale si din sfera serviciilor

– intreprinderi mici si mijlocii (IMM)

– mari clienti corporativi

– autoritati publice si municipalitati

 

Pentru mai multe amanunte, accesati pagina de internet a Societatii IMMORENT ROMANIA: http://www.erstegroupimmorent.ro